Snel een energielabel nodig?

Meld u aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of bel naar 085 087 2345 om meteen een afspraak in te plannen. U krijgt dan dezelfde week een erkende EP-W/U adviseur bij u langs.

Uw voordelen

Energiezuiniger wonen

Het nieuwe energielabel moet ervoor zorgen dat het energieverbruik van uw woning in kaart wordt gebracht.

Adviesrapport

Bij uw energielabel krijgt u een adviesrapport dat is opgesteld door een van onze experts. In dit rapport staan aanbevelingen voor mogelijke stappen.

Nieuwe Europese wetgeving

Per 1 januari 2021 zijn woningeigenaren verplicht om bij de verkoop van hun woning een energielabel te presenteren.

OUR SPECIALITY

Nu Groen staat klaar voor een duurzame toekomst

Wij zijn een dynamisch team dat bestaat uit hoog opgeleide harde werkers met een passie voor energie.

Momenteel is er in Nederland een grote vraag naar energielabels. Nu Groen beschikt over genoeg capaciteit om snel hoogwaardige energielabels te kunnen leveren. Met al duizenden afgeronde projecten kunt u vertrouwen op een professionele service.

Wij onderscheiden ons door onze scherpe prijs en snelle service. Bij Nu Groen staat na aanmelding via de site, dezelfde week een erkende EP-W/U adviseur bij u op de stoep.

Realiseer uw (verplichte) duurzaamheidsdoelen

Wij helpen u om de juiste beslissingen te nemen als het gaat om wet- en regelgeving over bijvoorbeeld het Klimaatakkoord, het activiteitenbesluit, de energielabel verplichting en een C-label verplichting voor kantoren in 2023. Dan doen wij door een complete rapportage te maken van uw woning/ bedrijfspand. Hierin staan alle scenario’s van maatregelen die genomen kunnen worden, als het gaat over het verduurzamen van uw pand.

De zonnigste route naar lagere energielasten

1. Aanvraag

Laat je gegevens achter via het opnameformulier

2. Telefonische kennismaking

Binnen 24 uur wordt u gebeld om een afspraak in te plannen

3. Documenten

U krijgt van ons een overzicht van wat wij nodig hebben

4. Energieconsult

De energie adviseur komt bij u langs voor een opname

5. Energielabel

5 werkdagen na de opname ontvangt u uw energielabel

Wij staan voor u klaar als team

Na het aanvragen van het energielabel wordt er een afspraak gemaakt voor inspectie door een van onze inspecteurs. Afhankelijk van de grootte van de woning duurt deze inspectie ongeveer 30 minuten. Als de inspectie langer duurt worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Onze route naar lagere energielasten

De inspecteur kijkt onder andere naar de aanwezige isolatie, verwarming en ventilatie. Nadat de woning is geïnspecteerd, verwerkt de inspecteur al zijn bevindingen in een speciaal software programma. U krijgt vervolgens een energieprestatie certificaat via de email of post opgestuurd.

Vragen en antwoorden

Wij hebben altijd meerdere inspecteurs werkzaam binnen uw regio, een afspraak kan dus meestal op korte termijn gemaakt worden. Na de opname is het energielabel meestal binnen 5 werkdagen beschikbaar.

Bij koop of verkoop van een woning (woning transactiemoment) is een energielabel verplicht. Vanaf 1 januari 2021 moet hiervoor een gediplomeerde inspecteur uw woning bezoeken. Als verkopende partij bent u verplicht het label te verzorgen. Het is dus geen plicht van kopers maar van verkopers.

Een energielabel bij mijnenergielabel.nu heeft een tijdelijke aanbieding voor appartementen <100m2 vanaf €265,- incl. Btw. waarde of op weg naar 2050, het klimaatakkoord van Parijs.

Tijdens het bezoek wordt uw woning geheel aan binnen- en buitenzijde visueel gecontroleerd. Hierbij wordt niet gekeken of gezocht naar bouwkundige gebreken, maar alleen naar zaken welke relevant zijn om het juiste energielabel te bepalen. De inspecteur moet in de hele woning alle ruimtes gezien hebben, hierbij zal hij gebruik maken van diverse apparatuur. Alle opnamegegevens worden verwerkt in een softwareprogramma, waarna het juiste energielabel berekend wordt.