Nu Groen uw zakelijke partner

Als ondernemer bent u het gewend om beslissingen te nemen. En als het gaat over het verduurzamen van uw bedrijfspand neemt u de juiste beslissing om dit aan Nu Groen over te laten. Onze experts garanderen dat u hier weinig tijd mee kwijt bent. Wij kunnen namelijk het hele traject voor u regelen. Van analyse van uw pand tot en met het plaatsen van alle installaties.

Uw voordelen

Efficiënt

Snelle, uitgebreide rapportage met harde garanties en zekerheid op korte en lange termijn.

Gemakkelijk

Wij realiseren alles. U hoeft zich geen zorgen te maken en het kost u weinig tijd.

Garantie

Gegarandeerd lagere energiekosten en bijdrage aan het milieu.

OUR SPECIALITY

Nu Groen, klaar voor een duurzame toekomst!

Samen met u bieden wij u een all-inclusive oplossing voor het verduurzamen van uw bedrijfspand. Wij bieden u de expertise en zekerheid die nodig is om vol vertrouwen het verduurzamingsproces aan te gaan. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en ervaar hoe wij u inspireren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw pand. Na analyse kan Nu Groen alle kosten voor het verduurzamen van uw pand uit handen nemen en daarbij alle werkzaamheden voor rekening nemen.

Realiseer uw (verplichte) duurzaamheidsdoelen

Wij helpen u om de juiste beslissingen te nemen als het gaat om wet- en regelgeving over bijvoorbeeld het Klimaatakkoord, het activiteitenbesluit, de energielabel verplichting en een C-label verplichting voor kantoren in 2023. Dan doen wij door een complete rapportage te maken van uw bedrijfspand. Hierin staan alle scenario’s van maatregelen die genomen kunnen worden, als het gaat over het verduurzamen van uw pand.

De zonnigste route naar lagere energielasten

1. Vrijblijvend adviesgesprek

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot het verduurzamen van uw pand.

2. Analyse huidige situatie

Wij analyseren de huidige situatie van het pand middels PIM Studio, een speciale rekentool die alle mogelijke scenario’s simuleert.

3. Rapportage

U krijgt een objectieve en onafhankelijke rapportage van alle financierbare oplossingen. Deze mogelijkheden om uw pand te verduurzamen nemen we samen door.

4. U beslist

U bepaalt vervolgens zelf welke adviezen u wilt opvolgen en welke activiteiten er uitgevoerd gaan worden.

5. Wij regelen het

Na akkoord regelt Nu Groen voor u alle contracten, aanvragen en vergunningen. Nu Groen doet de investeringen en alle verduurzamings-maatregelen worden uitgevoerd.

6. Gegarandeerd lagere energielasten

Nu Groen beheert de energiestroom van uw bedrijfspand en stuurt bij als dit nodig is. U betaalt een maandelijkse fee die lager is dan de besparing op uw energielasten. Kosteloos direct besparen dus!

Wij staan voor u klaar als team

Nu Groen is al jaren expert in het verduurzamen van woningen en ook hebben wij een jarenlange expertise in het verduurzamen van vastgoed voor bedrijven, instellingen en overheden. De perfecte match om ook uw bedrijfspand te verduurzamen.

De zonnigste route naar lagere energielasten

Wij komen onze beloftes na, omdat we zeker weten dat de juiste maatregelen de gewenste besparingen opleveren. Onze speciale rekentool geeft namelijk tenminste 90% zekerheid over de resultaten. Daarnaast gebruiken wij bij de uitvoering alleen de beste, kwalitatieve installaties.

Vragen en antwoorden

Ovvia is een professionele organisatie die bedrijven, instellingen en overheden helpt met het verduurzamen van vastgoed. Hierbij laten zij zien dat energiebesparing, CO2-reductie en kostenbesparing hand in hand gaan.

Helaas kan het soms moeilijk zijn om de financiële middelen te vinden om verduurzamingstoepassingen te implementeren, vooral voor kleinere bedrijven of individuen. Gelukkig zijn er verschillende subsidies beschikbaar om de kosten van verduurzaming te minimaliseren en te helpen bij het bereiken van uw duurzaamheidsdoelen. Ook deze subsidies vragen wij voor u aan!

PIM Studio is een unieke softwaretool die, dankzij big data en algoritmen, de kennis en rekenkracht heeft van wel 100 knappe koppen. PIM Studio werkt op basis van bestaande gegevens over uw pand(en). Gegevens die niet lastig te verzamelen zijn, zoals het energielabel en de verbruiksgegevens voor elektra, gas en of warmte over minimaal 1 jaar. PIM Studio bundelt expertise, big data, algoritmen, erkende rekenregels en online informatie in één softwaretool. PIM Studio onderzoekt de scenario’s: naar C-label, naar A-label, van gas los en 49% CO2-reductie in 2030. Deze kunt u aanvullen met het scenario maximale netto contante waarde of op weg naar 2050, het klimaatakkoord van Parijs.

Of u nu bij ons het gesprek aangaat of bij een ander verduurzamingsbedrijf, wij zijn in 9 van de 10 gevallen het goedkoopst. Dit is omdat wij ook een afdeling specialisten hebben op het gebied van subsidies. Ook hebben wij nauwe samenwerkingen, waardoor wij vaak op de hoogte zijn van subsidies die nog beschikbaar gesteld moeten worden.