We kiezen de beste

Werken met zonnepanelen betekent kiezen voor de juiste fabrikanten. Wij hebben een regeling getroffen met een van de grootste paneelleveranciers ter wereld, maar ook met de nieuwkomers in de branche. 

Bij het kiezen van leveranciers van zonnepanelen zijn we op zoek naar de kwaliteit, duurzaamheid en langdurige productietijd. In onze werkervaring deze hieronder zijn de beste keuzes voor een succesvolle en langdurige zonne-oplossingen voor elke klant. Kies de beste pasvorm voor u en meer informatie over de zonnepanelen te leren. 

Find here aanvullende informatie over zonnepanelen merken.

AEG zonnepaneelen

De zonnepanelen en productiefaciliteiten van AEG voldoen aan de meest recente normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Elke module ondergaat strenge kwaliteitscontroles voordat deze aan zijn missie van het leveren van schone energie aan uw huis en bedrijf kan beginnen.

De AEG zonnemodules zijn gecertificeerd volgens de laatste IEC-normen voor constructie en veiligheid. Alle productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 en worden regelmatig geïnspecteerd door erkende en onafhankelijke auditors om de kwaliteit van de productieprocessen, milieumaatregelen en het arbeidsbeleid te waarborgen.

DMEGC Solar zonnepaneelen

De DMEGC Solar divisie ontwikkelt, produceert en verkoopt zowel monokristallijne als polykristallijne silicium wafers, cellen en modules, met een consistente focus op kwaliteit en technische innovatie. Opgericht in september 2009, heeft deze nieuwe divisie de nieuwste technologieën en state-of-the-art faciliteiten geïmplementeerd voor de productie van ingots & rods, zonnecellen en zonnemodules in zeven strategisch gelegen productielocaties verspreid over China.
Ons sterk, verticaal geïntegreerd bedrijfsmodel stelt ons in staat onze materiaaltoevoerketen veilig te stellen en onze productiekwaliteit te controleren – en dit stelt ons in staat u producten van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te leveren.

YMX Euro Solar zonnepaneelen

YMX Euro Solar is dé leverancier van zonnepanelen voor ieder bedrijfspand. Wij kunnen u het totale pakket aanbieden, waardoor u geen omkijken heeft naar uw zonnepanelen. Bij ons profiteert u van een scherp inkoopvoordeel en zijn al onze zonnepanelen direct uit voorraad leverbaar! Zo kunt u snel starten aan een duurzame toekomst.

Een bedrijfspand verduurzamen. Een beeld wat steeds vaker terugkomt. Het is vaak mogelijk om bedrijfspanden vol te leggen met zonnepanelen. Er is vanuit de overheid een SDE+-subsidie beschikbaar gesteld. De opgewekte stroom per kWh wordt aan u uitbetaald. Door YMX zonnepanelen aan te schaffen profiteert u niet alleen van de voordelen zoals de scherpste prijs en ruime keuze, maar ook van de mogelijke subsidies die vanuit de overheid worden vrijgesteld.

Denim zonnepaneelen

Terwijl we als Denim sinds 2014 bestaan, bestaan we stiekem al sinds 2008 als onderdeel van de Solarclarity Group. Deze jarenlange ervaring en kennis brengen we samen in onze betrouwbare zonneproducten. Inmiddels hebben we al meer dan 50.000 huishoudens voorzien van een nieuw glimmend dak. Onze Denim partners zijn daarbij belangrijk. Ze zijn niet alleen zorgvuldig geselecteerd, maar hebben net als wij een passie voor zonne-energie en de bijdrage daarvan aan een energieneutrale planeet. Onze Denim partners zijn belangrijk in deze. Niet alleen zijn ze zorgvuldig geselecteerd, maar net als wijzelf zijn ze gepassioneerd over zonne-energie en de bijdrage daarvan aan een energieneutrale planeet.

Phono Solar zonnepaneelen

Phono Solar is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche producten. Het bedrijf is aangesloten bij de SUMEC Group, een dochteronderneming van de Fortune 500-onderneming, China National Machinery Industry Corporation Ltd (Sinomach). Gebaseerd op technologische en productinnovatie, streeft Phono Solar ernaar onze klanten te voorzien van one-stop schone energie-oplossingen, met groothandelslevering van energie, beheer, distributie en opslag. We streven ernaar om de state-of-the-art onderzoeksvorderingen toe te passen in de vooruitgang van onze productie en diensten, voortdurend het ontwerp en de kwaliteit van onze fotovoltaïsche systemen, energiecentrales en intelligente micro-grid systemen te verbeteren. Als een concurrerende wereldwijde partner in het veld, zetten wij onze inspanningen in om economische, sociale en ecologische waarden te creëren voor onze investeerders en klanten.