Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!

Onze adviseurs komen graag bij u langs!

In  het formulier kunt u uw gegevens doorgeven en wij nemen dan snel contact met u op. U kunt ons ook op andere manieren bereiken.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 op +31 (0) 85 08 72 34 5.

U kunt ons ook een e-mail sturen op info@nu-groen.nl.

Stap 1: Dakcheck

Is mijn dak geschikt? Hoeveel panelen kan ik plaatsen? Hoeveel kan ik besparen? Deze vragen beantwoorden we na een dakcheck!

Stap 2: Contact

Een van onze adviseurs beantwoord al uw vragen met betrekking tot alle mogelijkheden. In het adviesgesprek kijken we samen naar uw dak en wensen.

Stap 3: Offerte op maat

Hierin verwerken we alle informatie m.b.t. de zonnepanelen, omvormer en montagemateriaal, het opbrengstrapport Inclusief de totale kosten en bijbehorende terugverdientijd.

Stap 4: Afspraak

Na het accepteren van ons voorstel maken wij direct een afspraak voor de installatie. Hooguit binnen 1 maand geplaatst.

Stap 5: Installatie

Nu Groen geeft 15 jaar garantie op de installatie. Wij installeren en monteren volgens de nen1010 met gecertificeerd personeel.

Bedankt voor je aanmelding, onze adviseur neemt spoedig contact met je op


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Uw dak - onze prioriteit

Bij Nu Groen installatiebedrijf ben je aan het juiste adres. Maar liefst 10.000 klanten zijn je vόόr geweest. Iedereen kan nu zonnepanelen aanschaffen zonder direct te betalen.

Onze zonnepanelen worden door ervaren en gecertificeerde installateurs geplaatst tegen een scherpe prijs. Hierdoor heb je de investering snel terugverdiend. Terugverdientijd vanaf 3 jaar met ons. Bespaar gemiddeld €813 per jaar.

Steeds meer mensen kiezen voor gratis stroom van de zon. Overal zie je daken bedekt met zonnepanelen. En dat is niet voor niets; daarmee doe je iets belangrijks voor het milieu en je portemonnee. De prijzen voor elektriciteit stijgen de pan uit en zonnepanelen hebben vaak een levensduur van maar liefst 25 jaar. Dat is wel het allermooiste voordeel; je weet nu al wat je de komende 25 jaar gaat betalen voor je stroom.